Kokoso jogurto blynai /GLUTEN FREE

768 1024 Vegan Pipiras

Grikių miltų blynai yra skanus mums, tačiau šis receptas yra ypač patobulintas gerai, nes skonis tobulai geras mūsų šeimynai buvo. Viską suvalgėm, nieko nepalikom. Mėgstame paprastą ir skanų maistą.

Receptas:
1,5 puod. žalių grikių miltų
1,5 puod. pilno grūdo avižų dribsnių
1 a.š kepimo miltelių
500 ml kokoso jogurto (vegan)
250 ml filtruoto vandens
1/4 puod. nerafinuoto cukranendrių cukraus

Kepimui:
Šalto spaudimo kokoso aliejaus

Patiekimui:
Trintos braškės
Migdolų puselės
Datulių sirupas

Veiksmas:
1. Avižų dribsnius sumalti kokteilinėje.
2. Į dubenį berkite grikių, avižų miltus, kepimo miltelius, cukrų ir išmaišykite.
3. Kokoso jogurtą sumaišykite su vandeniu.
4. Paruoštą sausą dalį pilkite skystąją dalį ir gerai išmaišykite.
5. Įkaitinkite keptuvę su lašeliu riebalų.
6. Dėkite tešlos ir kepkite iš abiejų pusių.
7. Patiekite su trintomis braškėmis, migdolų puselėmis ir datulių sirupu.

Saldu ir skanu!

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

error: Content is protected !!