Daugiafunkcinis mikseris Zyle / VIDEO

1024 768 Vegan Pipiras

Susipažinkite su nauju mūsų šeimos nariu ZYLE daugiafunkciniu mikseriu. Esu labai suvėta, kad pagaliau ZYLE atvežė į Lietuvą visišką naujieną. Tai daugiafunkcinį mikserį. Labai gražaus dizaino, nelengvas, tačiau bus puikus pagalbininkas mūsų didėja šeimoje.

Nuoširdus patarimas 🙂  Per 2 metų patirtį turint daugiafunkcinį mikserį, galiu drąsiai pasakyti, kad niekas tikrai NIEKAS geriau už jus nesumaišys ar nesuminkys tešlos, kaip daugiafunkcinis mikseris! Ir tai yra faktas, mano virtuvė neįsivaizduoja būti be šio įrenginio, nes jis ypač sutaupo mano brangaus laiko! Taip pat iš vaikams smagu padėti gaminti valgyti, pilti produktus ir žiūrėti kaip minko / maišo tešlą.

Tai vienas iš dažniausiai naudojamų produktų maišant – duoną, blynus, pyragus, sausainius, picas ir visur kitur kur reikia maišyti / minkyti. Atitarnavęs 2 m (nors dar veikia) BODUM daugiafunkcinis mikseris užleidžia vietą virtuvėje naujieną ZYLE daugiafunkciniui mikseriui.

Prieš naudojimą išlaukite papildomas detales, o korpusą nuvalyti drėgna šluoste!

Mano asmeniniai pastebėjimai gaminant maistą:

  • Man asmeniškai vienas gražiausiu produktų iš ZYLE produktų pasirinkimų. Ypač estetinio dizaino.
  • Kokybiški ir tvirti (ne tokie žaisliniai) maišymo ir minkymo priedai. Kas svarbu prie jų neprilimpa ir lengvai išsiplauna.
  • Mūsų šeima sudaryta iš 5 asmenų, todėl gaminu didiasniais kiekiais, todėl labai džiaugiuosi, kad pats indas yra didelis, jame telpa didelis kiekis tešlos, nereikia maišyti kelis kartus.
  • Korpusą galima lengvai nuvalyti drėgna šluoste (žinoma prieš tai išjunkite iš elektros lizdo).
  • Indo dangtis dedasi ant pačio indo, o ne ant prietaiso, todėl labai lengvai galima nuimti.
  • Gerai išminko ir sumaišo norimą tešlą (jau išbandėme!).
  • Lengva valdyti greičius ir žinoti tikslų laiką kiek laiko įjungtas įrenginys yra. 10min max laikas, po kurio reikia duoti pailsėti.
  • Sunkus aparatas, kas leidžia jam stabiliai stovėti.

Taip pat galite pasirinkti iš dviejų splavų šitą raudoną / bordo arba juodą! 🙂

Ją įsigyti galite užsukę į ZYLE parduotuvę čia.

Pats gamintojas aprašo taip :

Zyle“ daugiafunkcis mikseris greitai taps pagrindiniu Jūsų pagalbininku virtuvėje, kadangi su juo galėsite lengvai trinti, plakti bei minkyti tešlą. Jis turi galingą 800 W variklį, tačiau yra ypatingai tylus. Naudojant šį daugiafunkcį mikserį lengvai pasiruošite savo mėgiamus pyragaičius – 5,2 l talpos nerūdijančio plieno dubenyje tilps daugybė tešlos.

Galingas 800 W variklis

800 W variklio dėka užtikrinamas planetarinis prietaiso veikimas. Dėl galingo variklio šis daugiafunkcis mikseris puikiai tiks tešlos minkymui bei įvairių maisto produktų trynimui.

LCD ekranas

Inovatyviame LCD ekranėlyje galėsite stebėti visus proceso etapus, matyti prietaiso veikimo greitį bei laiką.

8 greičio nustatymai

Iš 8 prietaiso greičių lengvai pasirinksite sau tinkamiausią, kuris tiks bet kokiam receptui, nepriklausomai nuo to ar trinsite drėgnus ir sausus ingredientus tuo pat metu, minkysite tešlą duonai ar plaksite grietinėlę.

Išskirtinis dizainas su palenkiama galvute

Dėl palenkiamos prietaiso galvutės paruoštas maistas kris tiesiai į dubenį, o Jūs lengvai galėsite pridėti reikiamus ingredientus.

Apsauga nuo perkaitimo

Šis daugiafunkcis mikseris yra skirtas naudojimui kiekvieną dieną, todėl siekiant išvengti perkaitimo jis turi apsauginę išsijungimo sistemą.

10 kg svoris

Stabilus, aukštos kokybės prietaiso pagrindas yra pagamintas iš aliuminio. Dėl 10 kg svorio šis daugiafunkcis mikseris maisto ruošimo metu stovės stabiliai.

Nelimpančia danga padengti prietaiso priedai

Zyle“ daugiafunkcinio mikserio tešlos maišymui skirtas kablys ir plokščia plakimui skirta mentelė yra padengti aukštos kokybės nelimpančia danga, tam, kad maisto ruošimas bei prietaiso plovimas būtų paprastas.

Apsauga nuo taškymosi

Naudodami specialų, nuo taškymosi apsaugantį priedą, maisto ruošimo metu į prietaisą galėsite sudėti norimus ingredientus.

Zyle“ daugiafunkcio miserio techninės savybės:

  • Galingumas: 800 W;
  • Prietaiso korpusas pagamintas iš aliuminio;
  • 5,2 l nerūdijančio plieno dubuo;
  • 8 pasirenkami greičiai;
  • Mažas triukšmingumo lygis.

Priedai

  • Nelimpančia danga padengtas tešlos minkymui skirtas kablys – puikiai tiks tiek duonos, tiek picos pagrindo kepimui.
  • Nelimpančia danga padengta plokščia plakimui skirta mentelė – puikiai tiks pyragaičių bei suplaktos tešlos ruošimui.
  • Plakimo šluotelė – puikiai tiks kiaušinių baltymų arba grietinėlės plakimui.

Įrašas / Video sukurtas bendradarbiaujant su ZYLE.

Smagaus video  🙂

 

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!