Sudėtis:
1 ind. konservuotų žirnelių (be jų vandens)
1 kg morkų
2 v.š vandens
6-7 v.š saulėgrąžų grietinės
žiūpsnelis druskos "Flor de sal" (druskosnamai.eu)
lavašai (6 vnt)
Veiksmas:
Morkas supjaustyti griežinėliais apie 3-4mm. Dėti į keptuvę su vandeniu, uždengti dangčiu ir "patroškinti" 3-4min (kol praras savo traškumą ir bus minkštesnės). Patroškintas morkas sumaišyti su žirneliais, saulėgrąžų grietinę, druska. Į lavašą įdėti įdaro užlengti į vidų du kraštus, likusius du užlengti taip pat. Įkaitinti keptuvę dėti suktinį ir pašildyti iš abiejų pusių.
Skanaus!
Komentarai
Komentarų
Parašykite komentarą