Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Raudonų pupelių kepsneliai

768 1024 Vegan Pipiras

Nežinau kodėl, tačiau man pavyksta pagaminti iš bet kokių ankštinės kultūros produktų. 🙂 Tai įvertina puikiai šeimyna, kuri prašo vis pakartoti!

Sudėtis:

200 g raudonų pupelių (mirkytų per naktį ir išvirtų)
1 ryšulėlis baziliko
100g jaunų špinatų
1 paprika – (pakepinta lašeliu eko alyvuogių aliejumi)
1 pomidoras (smulkiai pjaustytas)
pipirai
druska

1 v.š maltų linų sėmenų (kavamale)

Kepimui:

Linų sėmenų kiaušinio:
3 linų sėmenų “kiaušinis” – 3v.š maltų linų sumaišyti su 9v.š vandens ir palikti pastovėti.
1 puod. spelta tamsių miltų
aliejaus kepimui

Garnyras: Supjaustyta – pekino kopūstas, avokadas, pipirai, druska, citrinos sultys, sezamai, kukuružų burbuolė, moliūgo sėklos, moliūgo aliejus (ant viršaus).

Veiksmas:

Pupeles susmulkinti S formos smulkintuve kartu su baziliku. Supjaustyti smulkiai špinatus. Į pupelių masę dėti špinatų, papriką, pomidorą, pipirus, druską, maltus linų sėmenis. Ir gerai išmaišyti. Iš gautos masės daryti norimo dydžio kepsnelius. Apvolioti “kiaušinyje” ir miltuose, dėti į įkaitintą keptuvę su mažu kiekiu alieju. Kepti keptuvėje iš abiejų pusių.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Atgaliniai pranešimai su “Raudonų pupelių kepsneliai

  1. Raudonų pupelių kepsneliai | Vegan planeta