Ką mes valgome per dieną Nr. 2 / VIDEO

150 150 Vegan Pipiras

Kitas video ką mes valgome per dieną. Išties smagu tokius video daryti ir rodyti Jums ką mes valgome. Ačiū jums už palaikymą ir skatinimą kurti tokius video. 🙂 Pusryčiai, pietus, vakarienė, plius du užkandžiai lengvi ir paprasti. Viskas išsamiai. Dienos menių pateikiu viską ką mes valgome būtent tą dieną, todėl maistas yra įvairus. Dieną pradedame nuo vandens ir dienos bėgyje jo geriame iš ties daug. Kokybiškas filtruotas vanduo mūsų organizmą pažadina puikiai.

Smagaus video!

Jeigu jums patiko mūsų VIDEO, sekite mus YOUTUBE kanale (nepamirškite paspausti „skambuti” jo dėka visus video matysite!), spauskite LIKE, komentuokite, palaikykite ryšį Facebook ar instagram puslapiuose!

Pusryčiai prasidėjo nuo kokoso dubenėlyje ledų (ne labai šaltų). Produktai – persikai, šaldyti bananai, kanapių pienas (receptas čia) ir maltų linų sėmenų, pabarstukai – kokoso drožlės, dž. vyšnios ir dž. abrikosų kauliukai (džiovinta su mūsų džiovykle).

Ačiū Snackbox už vaisių dėžutę. Paslauga skirta įmonėms!

Kaip mes plauname vynuoges rasite čia.

Į kiemą (užkandžiai) turėjom sausainių avižinių, naujas, tobulas mano receptas! Šie sausainiai buvo gaminami su miltais, kurie buvo sumalti lėtaeige sulčiaspaudę. Kaip atrodo čia.

Prieš miegą skanavome sumuštinių su keptu avokadu. Receptas čia.

Užkandžiai avinžirnių traškučiai „vištienos skonio” (receptas čia).

Vakarienė žalių lęšių kepsnys. Receptas čia. Recepte naudojau tik papriką, nebuvo įdėta morkų. Patiekta su keptomis orkaitėje bulvėmis (kepiau žemiausiame aukštyje su vėjeliu, puikiai apskrunda be riebalų). Pomidorai su krapais, pipirais ir druska. Tai tokia mūsų buvo diena, labai skani ir spalvinga!

Ačiū, kad žiūrite!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!